Dekking Comtois & Percheron trekpaarden – ikwashier.live in Gent – 2/3 – Chevaux de trait français

Dekking Comtois & Percheron trekpaarden – ikwashier.live in Gent – 2/3 – Chevaux de trait français

admin No Comments


Playlist French draft horses Percheron
Playlist Boulonnais draft horses
Playlist Trait du Nord draft horses
TRADITIE: Dekking trekpaarden na keuring.
REPORTAGE op
TOELICHTING: Venus en Banfora bezegelen op 30 april 2017 de overwinning in hun reeks op de jaarlijkse keuring van de Koudbloed Koepel. Nu is het wachten op het resultaat… De exterieurkeuring van Comtois, Percheron en Cob Normand, in Gent, Oost-Vlaanderen, en ook keuring voor het officieel stamboek voor de Boulonnais zijn een organisatie van Koudbloed Koepel i.s.m. Trekpaardpromotie Vlaanderen (TPV).
In deze video:
• Merrie: Venus du Grand Pré, ras Trait Comtois, geboren juni 2009. Vader: Quize. Moeder: Oriane 3. Fokker: B. Marchand, Libramont. Eigenaar: R. Vansteenkiste, Deerlijk
• Hengst: Banfora de la Meule, ras Trait Percheron, geboren mei 2011. Vader: Seigneur des Hates. Moeder: Gracieuse. Fokker: C. Leon, Saint-Hilaire-du-Maine. Eigenaar: C. Verhaeren, Mol.

© Foto’s: Lodewijk Deleu –
© Muziek: Intimate Tango, Doug Maxwell/Media Right Productions (YouTube Content License Agreement)

MISSIE: ikwashier.live archiveert tradities en erfgoed, in het bijzonder immaterieel erfgoed en vooral die gewoontes en gebruiken die dreigen te verdwijnen. Er werden al ruim 1.200 tradities vastgelegd en het archief telt meer dan 400.000 foto’s. De web site brengt u een selectie.

OVERZICHT VIDEO’S:

Categories
Horse
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *